Project
Walborg 2A
Amsterdam
Walborg 2, de ideale locatie voor uw bedrijf. Waar anders in Amsterdam vindt u zo’n perfecte combinatie van uitstekende bereikbaarheid en alle wensbare faciliteiten en voorzieningen? In dit nieuwe kantoorpaviljoen.

Project:
Walborg 2 heeft de hoogst haalbare duurzaamheidskwalificatie: BREEAM Outstanding. Dit duurzaamheids- kenmerk geeft aan dat het gebouw slechts minimale impact op het milieu heeft.

Walborg 2 is in alle opzichten duurzaam en bovendien voorbereid op de toekomst. De klimaatinstallatie zorgt ervoor dat het altijd prettig werken is en de ramen zijn op individueel niveau open te zetten. Het dak is volledig voorzien van zonnepanelen.

Gebruik:
Walborg 2
is op meerdere manieren te gebruiken en in te delen naar wens van de toekomstige huurder. Het nieuwe kantoorpand (circa 5000m2) beschikt over 41+ parkeerplaatsen, veel open ruimtes en een fantastische binnentuin.

Status:
Ook uw kantoor huisvesten in Walborg 2? Neem dan contact op met DRS Makelaars, HeidaDeken, Colliers of Van Dijk & Ten Cate.

Er zijn geen items om weer te geven.
Ontwikkeling duurzaam kantoorgebouw in Amsterdam – Buitenveldert
18
/
01
/
2024
Object Stevaco Vastgoed heeft een volledig duurzaam kantoorgebouw in Amsterdam – Buitenveldert ontwikkeld. Het gebouw bestaat uit 4.638 m² kantoorruimte, 41 parkeerplaatsen en een fietsenstalling in de ondergrondse garage en een ruime tuin. Kenmerkend voor het gebouw zijn de ruime en lichte vloeren van ca. 1.550 m² per verdieping. Het gebouw heeft met zijn U-vorm zeer […]